Update Mi Kas Lagun Copy

Het is alweer een aantal maanden sinds onze laatste update over het Mi Kas Lagun project en we zijn verheugd om te kunnen melden dat alles nog steeds op schema verloopt. De eerste fase bestaat uit 39 prachtige woningen van diverse grootte en stijl. Zoals het er nu uitziet kunnen we eind juni de eerste gelukkige kopers te verwelkomen in hun nieuwe thuis. Laten we eens kijken naar wat er op dit moment allemaal gaande is: Momenteel zijn onze teams druk bezig met de afwerking van de eerste woningen. Van het aanbrengen van stukwerk tot het gereedmaken van plafonds, het leggen van tegels en het installeren van de elektra.

 

Ook de volgende fasen van het project worden vol gas opgepakt. We zijn druk bezig met het plaatsen van wanden en daken bij de volgende groep woningen. Dit is echt een cruciale fase in de ruwbouwfase en we zijn blij dat alles volgens plan verloopt.

Op het gebied van infrastructuur wordt momenteel de installatie van de hoofdaansluitingen voor elektriciteit en water door WEB aangelegd. We zetten de laatste puntjes op de i, want binnenkort zijn deze voorzieningen gereed voor het volledige project. Dat betekent dat we snel per woning de aansluitingen kunnen aanvragen.

 

We zijn vastberaden om deze planning te blijven volgen en we kunnen niet wachten om over een aantal weken een nieuwe groep woningen op te leveren.We willen iedereen bedanken voor jullie voortdurende steun en interesse in ons Mi Kas Lagun project. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor ons eiland, en we kijken uit naar het moment waarop we de eerste bewoners kunnen verwelkomen in hun nieuwe huis.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws