Voortgang Mi Kas Lagun

Het Mi Kas Lagun-project verloopt voorspoedig. De aanleg van stroom en water voor de nieuwe wijk is met een kleine vertraging inmiddels helemaal gereed. Hierdoor konden de eerste 4 woningen iets later dan gepland worden opgeleverd.

 

De volgende 4 woningen staan gepland om in de komende weken te worden opgeleverd en haar nieuwe bewoners te verwelkomen.

De bouw van groep 4 (woningen 12 tot en met 16) is in volle gang, en de voorbereidingen voor groep 5 (woningen 20 tot en met 24) zijn gestart. In oktober wordt de eerste verharde weg aangelegd, zodat de bewoners vanaf november gebruik kunnen maken van een goede toegangsroute.

 

Het Mi Kas Lagun-project, bestaat uit 39 woningen, heeft als doel hoogwaardige en betaalbare huisvesting te bieden aan Bonaire. De woningen variëren van twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen met twee of drie slaapkamers, wat zorgt voor een breed scala aan opties voor toekomstige bewoners.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws