Diensten

Volledige bouw-projecten uitgevoerd door vakkundige specialisten

Voor onze opdrachtgevers leveren wij een compleet pakket van verschillende diensten aan. Zo bent u gegarandeerd dat uw bouwprojecten volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden opgeleverd. Wij werken alleen met alleen vakkundig personeel om uw bouwprojecten specialistisch te bouwen en compleet uit te voeren.

Bouwen van gespecialiseerde bouwprojecten

De bouwprojecten die wij bouwen en uitvoeren zijn zeer divers. Zo bouwen wij woningen voor nieuwbouwprojecten, maar voeren wij ook volledige renovaties uit van bijvoorbeeld bedrijfspanden. Ook zijn wij zeer gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Wij bouwen en voeren projecten uit voor ziekenhuizen, luchthavens en overheidskantoren. Door onze brede kennis en ervaring op het gebied van bouwen en uitvoeren, worden al uw bouwprojecten die wij aannemen binnen de gestelde tijd en volgens hoge kwaliteitsnormen opgeleverd.

Het bouwen en renoveren van woningen en villa’s

BONNED Contractors is de afgelopen jaren zeer actief geweest in de vrije sector op Bonaire en Sint-Maarten. Met een stevige kennis van zowel traditioneel bouwen als het bouwen met gasbeton binnen het Caribisch gebied, zijn wij uw ideale partner voor al uw nieuwe bouwprojecten of renovatiewerkzaamheden aan uw bestaande panden.

Utiliteitsbouw, projecten voor bedrijven en overheid

Als bewezen betrouwbare partner is BONNED Contractors de aannemer en het bouwbedrijf voor verschillende bouwprojecten voor de zakelijke markt, overheid en semi-overheid. Met uitgebreide vakkennis van de verschillende bouwmethodieken brengen wij alle bouwprojecten tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Waar specialistische kennis nodig is, die wij niet in huis hebben, werken wij externe vakmensen en professionals.

Specialist in
Civiele
Betonbouw

BONNED Contractors is tevens uw gespecialiseerde partner in de Civiele betonbouw. Zo hebben wij onder andere de betonfundaties gerealiseerd voor de nieuwe Water fabriek te Hato en de fundering voor een nieuwe drinkwateropslagtank voor WEB (Water en Energiebedrijf Bonaire). Verder hebben wij in opdracht van OTB (Oil Trading Bonaire) een betonnen keermuur en een betonfundatie voor de opslag van reinwater gerealiseerd als onderdeel van de upgrading van de brandveiligheid voor de brandstofdepots van OTB.