Werken bij

Veiligheid en
kwaliteit staan
voorop

Werken in de bouw betekent werken aan mooie projecten en trots zijn op het geleverde resultaat. Geen dag is hetzelfde, omdat je regelmatig op een nieuw of ander project werkt. Dat maakt het werken in de bouw dynamisch en afwisselend. Met een vast team werken we dagelijks aan de realisatie van een diversiteit aan bouwprojecten. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit voorop.

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Werken bij BONNED Contractors betekent ook het doormaken van persoonlijke groei en ontwikkeling. De bouwsector staat nooit stil, innovaties in technieken en materiaal zijn doorlopend. Dit betekent ook dat ons personeel persoonlijke vooruitgang boekt en meegroeit binnen het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam bouwen of het juist meer allround specialiseren. Bij BONNED geven we je de ruimte en stimuleren we deze ontwikkelingen.

Wij leiden
jongeren op

BONNED werkt mee aan verschillende overheidsprogramma’s voor jongeren. Wij leiden jongeren op gedurende de laatste schooljaren en geven ze de kans ervaring in het veld op te doen. Het is mogelijk om na het afronden van de schoolopleiding ook direct in dienst te treden en mee te groeien binnen de organisatie.

Wij zoeken vakmensen en allrounders

Heb je ervaring in het werken in de bouw dan nodigen we je uit om te solliciteren. BONNED werkt aan uitdagende woning- en utiliteitsbouwprojecten op Bonaire en is altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Wij zoeken vakmensen en allrounders met goede ideeën en die het beste uit zichzelf willen halen.

Wil je werken bij het grootste bouwbedrijf van Bonaire en meewerken aan vooraanstaande projecten, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Vacatures

Is werken op 'Beautiful Bonaire'
iets voor jou?

Is werken op 'Beautiful Bonaire'
iets voor jou?

Verbreed je horizon en kom stage lopen op 'Beautiful Bonaire'.

Studeer je MBO of HBO bouwkunde en wil je graag ervaring opdoen in het Caribisch gebied? Wellicht hebben we dan een mooie stageplek voor je beschikbaar. Tijdens je stage draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden en denk en werk je mee aan de uitvoering van uitdagende projecten. Je gaat veel leren, maar we hopen ook dat we van jou kunnen leren. Nieuwe technologie, duurzame oplossingen bedenken, uitvoering en het voorbereiden van (deel)projecten, alles komt op je pad. In overleg met jouw persoonlijke stagebegeleider bij BONNED bekijk je welke werkzaamheden je precies gaat verrichten, zodat jouw stage ook voldoet aan de eisen vanuit jouw opleiding.

Stage lopen bij Bonned

Solliciteren?