Oplevering FCB Hato: 68 woningen succesvol voltooid!

Bijna alle 68 woningen van het FCB Hato-project zijn opgeleverd en inmiddels hebben de eerste bewoners hun intrek in de nieuwe woningen genomen. De afgelopen weken stonden in het teken van de laatste afwerkingen en controles, zodat de bewoners hun nieuwe thuis zonder zorgen kunnen betrekken. We verwachten de komende week de resterende woningen ook over te dragen aan Fundashon Cas Bonairiano (FCB).

 

Het merendeel van de nieuwe huurders heeft inmiddels hun sleutels ontvangen, en veel gezinnen zijn hun nieuwe woning al aan het inrichten. 

 

Tijdens het project hebben we nauwkeurig samengewerkt met FCB en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat alles volgens planning verliep. Dankzij de efficiënte coördinatie en de inzet van het hele team hebben we de strakke deadlines kunnen halen. Dit zorgde ervoor dat we alle kleine restpunten tijdig konden oplossen, waardoor de woningen in perfecte staat zijn opgeleverd.

 

De positieve reacties van de nieuwe bewoners en FCB zelf bevestigen het succes van het project. Het is altijd ons doel geweest om hoogwaardige woningen te realiseren die bijdragen aan het wooncomfort op Bonaire, en dat is met dit project zeker gelukt.

Met deze mijlpaal sluiten we het FCB Hato-project af en richten we ons met enthousiasme op de volgende uitdaging. Dit project markeert weer een belangrijke stap in de ontwikkeling van het sociale woningbouwaanbod op Bonaire.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws

Voortgang project SBMO

Het nieuwbouwproject van Stichting Birgen Maria Onderwijs (SBMO) verloopt voorspoedig. Enkele maanden geleden is het dak geplaatst en afgelopen maand is de dakbedekking aangebracht. Inmiddels

Read More »

Bouwupdate Stripmall

De bouw van de stripmall aan de Kaya Nikiboko Zuid verloopt nagenoeg volgens planning. In juni werd het dak gestort, wat een belangrijke mijlpaal was

Read More »