Afbouw werkzaamheden Tropical Mi in volle gang!

In opdracht van TMI Caribbean is BONNED in november 2021 gestart met de realisatie van een appartementencomplex en we hebben weer een leuke update voor jullie!

 

De afgelopen weken hebben we volop gewerkt aan de dakconstructie, welke bijna gereed is. Nu deze belangrijke stap in het project gezet is, kunnen wij deze week en volgende week aan de slag met het aanbrengen van de dakpannen en het aanbrengen van de gootconstructie. Daarnaast zijn we hard op weg met het pleisterwerk, ook dit is bijna gereed.

 

Komende maanden staan in het teken van de afbouw werkzaamheden. Zo kunnen vloerafwerkingen als tegelwerk en pvc worden aangebracht en kunnen de aluminium ramen en deuren worden geplaatst. Wanneer dit gereed is kan het schilderwerk beginnen en kunnen de binnendeuren, de balkons en de traphekken worden aangebracht.

 

De oplevering van het appartementencomplex staat gepland voor augustus 2023. Wij kunnen niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws