BONNED gaat beginnen met de bouw van de Stripmall

We mogen een aantal nieuwe projecten aankondigen, waaronder de bouw van de Stripmall. De Stripmall wordt een modern en multifunctioneel complex, gelegen aan Kaya Nikiboko Zuid, tegenover v/d Tweel. Het omvat twee ruime commerciële ruimten op de begane grond en op de eerste verdieping zullen maar liefst elf stijlvolle en comfortabele appartementen worden gerealiseerd. De bouw van de Stripmall zal in augustus van start gaan en naar verwachting 18 maanden in beslag nemen. Zoals gewoonlijk zullen we ons inzetten om dit project tot een succes te maken, waarbij we onze expertise en toewijding zullen inzetten om het complex volgens planning en budget te realiseren.

 

Naast de constructie van het gebouw zullen wij ook verantwoordelijk zijn voor de complete terreininrichting rondom het complex. Dit omvat niet alleen verharding, maar ook slagbomen en terreinverlichting om een veilige en goed georganiseerde omgeving te creëren voor alle gebruikers van de Stripmall. Dit nieuwe project zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de lokale economie. Door het creëren van moderne commerciële ruimten ontstaan er meer mogelijkheden voor ondernemers, terwijl met de appartementen een comfortabele en eigentijdse woonomgeving gerealiseerd wordt. 

 

Houd onze website en sociale media in de gaten voor verdere updates en vorderingen van de bouw. 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws