Bouwproject Web Hato is van start gegaan!

Zoals we in december al hebben aangekondigd zijn we dan nu daadwerkelijk van start gegaan met het bouwproject web Hato. We zijn trots dat dit alweer het zesde project is dat we in korte tijd uitvoeren voor deze opdrachtgever. Dit project draait niet alleen om de bouwkundige werkzaamheden, maar ook om het leveren en aanbrengen van alle installatietechnische zaken. Dit betekent dat we niet alleen streven naar een goede structuur, maar ook naar een functioneel en modern kantoorgebouw.

Afgelopen donderdag 14 maart hebben we de funderingsvloer is gestort, met een hoeveelheid van ongeveer 100 kubieke meter beton. Na deze stap gaan we verder met het optrekken van de wanden, het storten van kolommen en ringbalken en uiteindelijk het aanbrengen van het dak.

Het doel van ‘Web Hato’ gaat verder dan alleen het bouwen van een nieuw kantoorgebouw. WEB streeft naar een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid. Hierbij worden innovatieve oplossingen en duurzame materialen toegepast om het gebouw energiezuiniger te maken.

Daarnaast draagt het bouwproject niet alleen bij aan de specifieke doelen van de opdrachtgever, maar ook aan de algehele ontwikkeling van Bonaire. De creatie van meer werkplekken en de nadruk op duurzaamheid, stimuleert ook de ecologische verantwoordelijkheid van het eiland.

Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we blijven werken aan de realisatie van dit belangrijke project voor Bonaire.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws