Bouwupdate FCB begeleid wonen

We zijn nu al enige tijd bezig met de bouw van de nieuwe huisvesting voor de begeleid wonen voorziening welke wij in opdracht van Fundashon Cas Boneriano (FCB) aan het realiseren zijn en we hebben weer een leuke update voor jullie!

 

De ondergrond ter plaatse van het nieuwbouwproject was erg slap waardoor het aanleggen van een goede draagkrachtige ondergrond van groot belang was. De afgelopen maand hebben we de grondverbetering van 1,70 m afgerond. De afgelopen weken zijn we druk geweest met het aanbrengen van de begane grondvloer. Deze is in twee delen worden gestort. De stort van het eerste deel is gestort op 19 april en afgelopen week hebben we het 2de deel gestort. Op het eerste deel is het metselwerk reeds aangebracht en zijn we begonnen met het aanbrengen van de betonnen kolommen waarna de ringbalken kunnen worden gestort. Het metselwerk voor het 2de deel is reeds in volle gang, waarna hier ook de kolommen en de ringbalken worden aangebracht. Hierna volgen de voorbereidingen voor het aanbrengen van de dakconstructie.

 

Een mooie klus en we zijn blij dat FCB het vertrouwen in ons heeft gesteld om deze opdracht te mogen uitvoeren. We houden jullie de komende tijd dan ook graag op de hoogte!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws