Bouwupdate: Huisvesting voorziening voor Fundashon Cas Boneriano

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt en met trots kunnen we delen dat we grote vooruitgang hebben geboekt. De vloeren zijn gestort, de wanden zijn opgetrokken en de kolommen, ringbalken en betonnen spanten zijn bijna voltooid.

 

Verder hebben we veel aandacht besteed aan het pleisterwerk, wat het gebouw een strakke en afgewerkte uitstraling geeft. Maar we zijn nog niet klaar! De komende maand zullen we ons vol inzetten om de volgende fase van de bouw in te gaan. In de volgende fase zullen we de staalconstructie en dakplaten aanbrengen, waarmee het gebouw zijn uiteindelijke vorm begint aan te nemen. Hiermee gaan we nog een stap verder richting de voltooiing van dit belangrijke project. Daarnaast zullen we ons richten op cruciale werkzaamheden, zoals elektrotechnische installaties, tegelwerk, het plaatsen van ramen en deuren, en andere essentiële afwerkingen.

 

De solide basis van het gebouw staat. Voor ons is dit een veelbelovend symbool voor de ondersteuning en zorg die FCB biedt aan mensen in onze gemeenschap die dat hard nodig hebben. Samen met Fundashon Cas Boneriano zijn we vastberaden om deze missie voort te zetten en deze bijzondere begeleid wonen voorziening tot een succes te maken. Blijf onze website en sociale mediakanalen volgen voor verdere updates over dit project.

 

We kijken uit naar de volgende fasen van de bouw en het uiteindelijke resultaat van dit waardevolle project voor de gemeenschap van Bonaire.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws