Bouwupdate Stripmall

We staan aan het begin van een indrukwekkend project: de bouw van 11 moderne appartementen en commerciële ruimten met een totale oppervlakte van ongeveer 1500 vierkante meter. Dit project belooft een waardevolle toevoeging te worden aan onze gemeenschap en we praten u graag bij over de voortgang.

De afgelopen periode hebben we grondverbetering uitgevoerd om de basis te leggen voor een stevige constructie. De fundering van elk gebouw is van vitaal belang, en we zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat deze stevig en duurzaam is.

Op 15 november hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt door succesvol de begane grondvloer te storten met een indrukwekkende hoeveelheid van 250 kubieke meter beton. We gaan nu gaan verder met het metselwerk, de constructie van kolommen, ringbalken en de aanleg van de verdiepingsvloer. De vorm van de gebouwen zal geleidelijk aan duidelijk worden, en we werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elk detail klopt.

Tevens is op deze dag door de opdrachtgever het bouwbord onthuld, om zo de gemeenschap op de hoogte te stellen van dit project. We kijken uit naar de dag waarop deze appartementen en commerciële ruimtes tot leven komen en een nieuwe bijdrage leveren aan Bonaire.

Blijf ons volgen voor meer updates en details over de voortgang van dit bouwproject, dat een nieuwe mijlpaal vertegenwoordigt in onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws