Bouwupdate voor Fundashon Cas Boneriano

Het is alweer 6 maanden geleden sinds we zijn begonnen zijn de realisatie van 68 woningen voor Fundashon Cas Boneriano (FCB) en delen graag een update over de voortgang van dit bijzondere project. De bouw is in volle gang en we boeken gestaag vooruitgang. Momenteel hebben we de wanden van maar liefst 36 woningen opgetrokken, wat een mijlpaal is in het constructieproces. Het is geweldig om te zien hoe de contouren van deze nieuwe woningen steeds duidelijker worden en de vorm van het project langzaam zichtbaar wordt.

 

Bij 16 van de in totaal 68 woningen liggen de daken inmiddels op hun plek. Hiermee stijgt het project letterlijk en figuurlijk naar nieuwe hoogten. Naast de structurele vooruitgang werken we hard aan de details zoals het wandtegelwerk in de badkamers, dekvloeren en vloertegelwerk. Ook kunnen we melden dat de eerste woningen al van binnen zijn gepleisterd. Dit betekent dat we met grote stappen dichter bij de voltooiing van het project komen.

 

We kijken uit naar de volgende stappen in het bouwproces en de oplevering van deze prachtige woningen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor verdere updates over dit bijzondere project.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws