De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van WEB is van start gegaan!

Water en Energiebedrijf Bonaire, oftewel WEB, krijgt een nieuw hoofdkantoor en BONNED is verantwoordelijk voor de bouw hiervan. Het ontwerp van het nieuwe WEB-kantoor komt overeen met de missie van WEB om belangrijke energiebronnen te integreren in een duurzame ‘energiemix’. Dit zal worden gerealiseerd door het gebruik van duurzame materialen gecombineerd met kostenbesparende elementen. Hiermee voldoet het nieuwe kantoorpand aan alle hedendaagse verwachtingen en kwaliteitseisen.

 

Eind januari zijn we gestart met het grondwerk voor de begane grondvloer, waarna wij op 23 februari ruim 240m3 beton hebben gestort.

 

De fundering is dus aangelegd en hiermee is de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van WEB in volle gang. Komende maanden zullen in het teken staan van het optrekken van de wanden, deze bestaan uit een combinatie van metselwerk, betonkolommen en stabiliteitswanden. Wanneer dit klaar is zal de verdiepingsvloer worden gebouwd. Als alles volgens planning loopt zal de verdiepingsvloer eind mei worden gestort.

 

De oplevering van het nieuwbouwkantoor staat gepland voor mei 2024. Wij kunnen niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien. Wil je op de hoogte blijven van de bouw van dit nieuwe kantoor? Houd onze website en socials dan goed in de gaten, of rij langs de Kaminda Djabou om het met eigen ogen te zien!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws