Een nieuwe opdracht: WEB huisvesting Hato

We zijn verheugd om onze nieuwe opdracht bij het WEB huisvesting Hato project aan te kondigen. We zijn een nieuw avontuur aangegaan en hebben de opdracht ontvangen om een nieuwbouw huisvesting te realiseren voor de afdeling elektra van WEB.

Dit is een opwindende ontwikkeling voor ons, want het biedt ons de kans om onze expertise en toewijding in de bouwsector opnieuw te demonstreren. Het nieuwbouwplan heeft een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter en we hebben grootse plannen om een modern en functioneel pand te creëren dat aan de behoeften van WEB zal voldoen.

Het project is reeds begonnen met de geplande sloop van het bestaande gebouw. Na de sloopwerkzaamheden starten we vol goede moed met de bouw van het nieuwe pand in januari. Ons team is vastbesloten om dit project binnen de gestelde termijnen en met de hoogste normen voor kwaliteit en efficiëntie af te ronden.

De oplevering van de nieuwe huisvesting staat gepland voor maart 2025. We kijken uit naar het moment waarop we WEB kunnen verwelkomen in hun nieuwe onderkomen, gebouwd met de zorg en precisie waar we bekend om staan.

Dit project markeert een belangrijke stap in onze voortdurende inzet voor de ontwikkeling van de infrastructuur op Bonaire en we zijn trots dat we deel uitmaken van de groei en vooruitgang van ons eiland.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws