FCB begeleid wonen project bevindt zich in de afbouwfase

Het FCB begeleid wonen project bevindt zich in de afbouwfase en we zijn vastberaden om tegen de bouwvak alles gereed te hebben voor onze toekomstige bewoners. Het dak zit erop en de buiten ramen en deuren zijn geinstalleerd. Dat betekent dat dit toekomstige thuis nu bescherming biedt tegen de wind en regen. Binnen zijn de vloertegels aangebracht, waardoor de ruimtes langzaam maar zeker vorm krijgen. Onze schilder is begonnen met het buitenschilderwerk dat niet alleen een esthetische touch toevoegt, maar ook extra bescherming biedt tegen de weersinvloeden.

 

Wat staat ons nog te wachten? In de komende weken wordt het wandtegelwerk afgerond, dit zal de ruimtes verfraaien en een hygiënische uitstraling geven. Daarnaast wordt het sanitair aangebracht, zodat comfort en functionaliteit hand in hand gaan. We zullen verder gaan met de afwerking, waarbij elk detail aandacht verdient om een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor onze bewoners. Buiten zijn we druk bezig met het straatwerk en hekwerk, waardoor niet alleen dit gebouw, maar ook de omgeving klaar zal zijn om verwelkomd te worden.

 

Kortom, ons FCB begeleid wonen project nadert voltooiing. We kijken er reikhalzend naar uit om onze toekomstige bewoners te verwelkomen in dit warme thuis dat we met zorg en toewijding hebben opgebouwd. Blijf ons volgen voor meer updates en details over de aanstaande opening.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws