Gerenoveerde hoofdlocatie voor FKPD op Rincon

Fundashon Kuido Pa Personanan Desabilita oftewel FKPD is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijk en/of fysieke beperking op Bonaire. FKPD telt 48 medewerkers en 71 cliënten verdeeld over verschillende afdelingen. De instelling omvat onder meer een activiteitencentrum, woonvoorzieningen, waaronder 2 trainingshuizen voor LVB’ers en een dagbesteding voor kinderen, volwassen en een naschoolde opvang voor kinderen.

 

In oktober 2022 zijn we gestart met het renoveren van de hoofdlocatie op Rincon. Conform de planning is het gebouw nu opgeleverd. De renovatie omvatte het vervangen van de ramen en de elektra. Ook hebben volledig nieuwe sanitaire voorzieningen en nieuwe keukens geplaatst. Het hele pand is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant in zijn geheel geschilderd. Zelfs het dak is meegenomen in de schilderwerkzaamheden. 

 

Het project is opgeleverd op 16 februari en we hopen dat zowel de medewerkers als de cliënten van FKPD zullen genieten van dit prachtige gerenoveerde gebouw.  

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws