Goede vorderingen bij de bouw van het WEB hoofdkantoor

Het WEB hoofdkantoor project gaat als een speer! We zijn enorm enthousiast om u bij te praten over de meest recente ontwikkelingen van dit project. Ons team van bouwvakkers werkt dag in dag uit om dit project tot een succesvol einde te brengen.

Het gebouw heeft een prachtige, gladde uitstraling dankzij het voltooide pleiserwerk. Het tegelwerk is nagenoeg afgerond evenals de dakbedekking. In slechts een paar weken tijd worden de buitenkozijnen geïnstalleerd waardoor het gebouw klaar is om de wind en regen te trotseren tijdens de bouwvak.

Onze ervaren installateurs zullen de komende maanden de elektrotechnische installaties, lucht- en koelbehandelingsinstallaties verder installeren. Dit zal resulteren in een comfortabele en efficiënte werkomgeving voor ons team.

Naast de structurele vooruitgang werken we hard aan de details, zo gaan we ons de komende periode richten op onder andere het schilderwerk, het aanbrengen van de binnenwanden en binnen kozijnen. Het project loopt nog steeds mooi op schema en we kunnen niet wachten tot ons nieuwe hoofdkantoor volledig operationeel is.

Binnenkort zal dit prachtige gebouw tot leven komen. We kijken uit naar de dag waarop we de deuren openen en onze medewerkers en partners kunnen verwelkomen in deze nieuwe, moderne faciliteit. Houd ons in de gaten voor verdere updates en details over de aanstaande opening.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws