Het creëren van een nieuwe woonwijk

Het project om een nieuwe woonwijk tot leven te brengen vordert gestaag. Van de eerste 40 woningen is het dak met succes geplaatst, waarmee een belangrijke mijlpaal is bereikt. Het aanzicht van deze woningen begint al vorm te krijgen en de contouren van het toekomstige thuis worden steeds duidelijker.

 

Momenteel zijn we druk bezig met de ruwbouw van de overige 28 woningen, waarbij elk gebouw zorgvuldig wordt vormgegeven om een harmonieuze omgeving te creëren. De eerste tien woningen hebben al een strakke pleisterlaag aan de buitenkant gekregen waardoor ze er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook goed beschermd zijn tegen de regen en wind.

Binnen in de woningen wordt hard gewerkt aan het stucwerk, het tegelwerk en de installatie van ramen en deuren, zowel binnen als buiten. Dit zorgt voor een comfortabele en functionele leefomgeving.

 

Wij kunnen delen dat het project netjes op schema loopt, wat getuigt van de toewijding en expertise van ons bouwteam. We kijken uit naar het moment waarop deze woonwijk tot leven komt en we bewoners welkom kunnen heten in hun nieuwe huizen.

Blijf ons volgen voor verdere updates en nieuws over de aanstaande opening van deze bloeiende nieuwe gemeenschap. We zijn verheugd om te zien hoe deze woonwijk zich ontwikkelt en groeit.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws