Kolegio San Luis Bertran in Rincon heeft een nieuwe kinderspeelplaats!

BONNED heeft van het ministerie van VWS de opdracht gekregen om een kinderspeelplaats te realiseren bij Kolegio San Luis Bertran in Rincon. Dit is een onderdeel van de integrale wijkaanpak Bonaire. We zijn heel blij dat we ons steentje hieraan mogen bijdragen!
 
Er zijn diverse speeltoestellen geplaatst waar de kinderen enorm veel plezier aan zullen beleven, zoals een speeltent, balanceerbalken, ballenwand, speelwand, schommel, duikelrek, tafeltennistafel, klimrek, klokkenspel, conferentiebuizen, boeket met muziekbloemen, picknicktafels en zitbankjes. Het mooie ontwerp en de directievoering van het project is verzorgd door Bodifee Design.
Voor de veiligheid is de grond bij elk speeltoestel voorzien van een dikke laag houtsnippers om het vallen te verzachten. Tevens is door het terrein heen een schelpenpad aangelegd.
 
Het project is opgeleverd en we zijn enthousiast over het eindresultaat. Alle kinderen uit de buurt hopelijk ook!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws