Mi Kas Lagun, een BONNED ontwikkelingsproject met 39 woningen

Wij willen met trots een van onze eigen ontwikkelingsprojecten presenteren: de bouw en verkoop van 39 woningen die het startschot vormen voor een bloeiende nieuwe gemeenschap. Dit project, Mi Kas Lagun genaamd is gelegen aan Kaya Esther en tegenover de woonwijk Lagoen, belooft een prachtige toevoeging te worden aan Bonaire.

 

Mi Kas Lagun omvat vier verschillende typen woningen om aan diverse behoeften te voldoen. Van twee slaapkamers en één badkamer tot drie slaapkamers en twee badkamers, er is een verscheidenheid aan keuzes voor potentiële bewoners. Ook zijn er twee-onder-één-kapwoningen met twee slaapkamers en één badkamer beschikbaar, waardoor er voor iedereen een passende optie is.

 

Hoewel de bouwvergunningen wat langer op zich hebben laten wachten, verloopt de verkoop van deze woningen voorspoedig. Wij zijn reeds gestart met de bouw van de eerste 4 woningen, waar de vloeren al gereed zijn. Het is een belangrijke stap in ons streven om hoogwaardige en betaalbare huisvesting te bieden aan onze gemeenschap.

 

Het bouwproces zal naar verwachting ongeveer 20 maanden duren, maar het resultaat zal een levendige nieuwe woonwijk zijn waarin mensen zich thuis voelen. We kijken uit naar de voortgang van dit project en nodigen iedereen uit om ons te blijven volgen voor verdere updates en details over Mi Kas Lagun. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor ons eiland.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws