Mijlpaal bereikt bij nieuwbouw WEB

19 juli is er weer een belangrijke mijlpaal in de constructie van het nieuwe hoofdkantoor van het Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) bereikt. Op deze dag is de dakvloer succesvol gestort, waarmee het gebouw bijna zijn hoogste punt heeft bereikt. Het project verloopt volledig volgens planning.

 

De afgelopen maanden hebben we gestaag gewerkt aan de constructie van het gebouw. Nu het hoogste punt in zicht is gaan we ons richten op de afronding van verschillende essentiële werkzaamheden. De komende maanden staan in het teken van het aanbrengen van pleisterwerk, cementdekvloeren en vloertegels voor een duurzaam en esthetisch resultaat en maken we een aanvang met het installeren van de elektrotechnische- en luchtbehandelingssystemen.

 

Als water- en energiebedrijf speelt WEB een cruciale rol in het waarborgen van de toevoer van essentiële voorzieningen op het eiland. Met de bouw van dit moderne hoofdkantoor kan WEB zijn dienstverlening nog verder optimaliseren en de groeiende behoeften van de bevolking beter tegemoetkomen.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws