Renovatie FKPD Rincon

Twee weken geleden zijn wij gestart met een nieuw project voor dagopvang FKPD. Dit is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. FKPD biedt hen een activiteitencentrum, gezinsvervangend tehuis en dagbesteding. De hoofdlocatie bevindt zich in Rincon en wij hebben de opdracht gekregen om dit gebouw van top tot teen op te knappen. Wij zijn ontzettend blij dat we ons voor deze instelling mogen inzetten en het gebouw zo mogen renoveren dat de bewoners hier op een comfortabele manier kunnen wonen. Zo is het aan ons om het gebouw te voorzien van nieuwe ramen, strak schilderwerk, nieuwe wandtegels, alle sanitaire voorzieningen, alsmede het aanbrengen van een nieuwe septictank.

 

All Connected Solutions draagt zorg voor een compleet nieuwe elektrotechnische installatie.
De werkzaamheden worden in februari opgeleverd en dan worden de cliënten van FKPD gehuisvest in een volledig gerenoveerd onderkomen, van alle gemakken voorzien. Wij kijken uit naar het eindresultaat!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws