Start bouw nieuw hoofdkantoor WEB

De officiële onthulling van het bouwbord door WEB plaatsgevonden. Hiermee is de start van het project officieel! Water en Energiebedrijf Bonaire, oftewel WEB krijgt een nieuw hoofdkantoor en BONNED is verantwoordelijk voor de bouw hiervan.
 
We zullen in januari starten met de eerste fase van de constructie. Het ontwerp van het nieuwe WEB hoofdkantoor is een functioneel design dat gerealiseerd zal worden met duurzame materialen gecombineerd met kostenbesparende elementen. Dit komt overeen met de missie van WEB om belangrijke energiebronnen te integreren in een duurzame ‘energiemix’. Door deze missie ook door te voeren in de manier van bouwen, voldoet het gebouw aan alle hedendaagse verwachtingen en kwaliteitseisen.
 
Wil je de bouwupdates hieromtrent volgen? Neem dan regelmatig een kijkje op onze socials, of rij af en toe langs de Kaminda Djabou. Daar komt namelijk het nieuwe hoofdkantoor van WEB te staan.
 
De bouw zal ongeveer 18 maanden duren en de oplevering staat gepland voor mei 2024. Nog even geduld dus, maar het resultaat zal zeker het wachten waard zijn!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws