Stripmall bereikt zijn hoogste punt!

Hierbij een korte voortgangsupdate voor Stripmall: wij zijn bezig met het storten van het dak van het complex, circa 140 kuub beton. Daarmee is het hoogste punt bereikt en verloopt alles volgens planning.

We zijn inmiddels begonnen met het pleisterwerk en de komende periode staat in het teken van het afronden van de ruwbouw. Hier en daar moeten nog enkele muurtjes gemetseld worden, waarna we doorgaan met het pleisterwerk. Naar verwachting starten we in augustus of september met het tegelwerk, waarna de rest van de afbouw kan beginnen.

Daarnaast hopen we ook ergens in augustus te beginnen met de infrastructuurwerkzaamheden rondom het gebouw. Dit omvat het aanleggen van alle noodzakelijke infra rondom het complex, wat essentieel is voor de bereikbaarheid en het functionele gebruik van de Stripmall.

De Stripmall is gelegen aan Kaya Nikiboko Zuid, tegenover v/d Tweel, wordt de Stripmall een modern en multifunctioneel complex. Het omvat twee ruime commerciële ruimten op de begane grond en elf stijlvolle en comfortabele appartementen op de eerste verdieping.

Al met al verloopt het bouwproces voorspoedig en kijken we uit naar de volgende fases van de ontwikkeling. We houden u op de hoogte van verdere vorderingen en mijlpalen in dit spannende project.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws