Tropical Mi Apartments opgeleverd en klaar voor bewoning!

Dit prachtige appertementencomplex is, in samenwerking met TMI Caribbean, afgelopen oktober opgeleverd. Het project is voltooid, op het bestraten van de parkeerplaatsen na, maar daar wordt nu hard aan gewerkt.

 

Het appartementencomplex vertegenwoordigt een streven naar kwaliteit en innovatie in de bouwsector op Bonaire. In samenwerking met TMI Caribbean, een vooraanstaand detacheringsbureau voor zorgpersoneel, hebben we niet alleen een prachtig wooncomplex gecreëerd, maar ook een huiselijke omgeving voor degenen die hier zullen wonen.

 

Het appartementencomplex biedt moderne en comfortabele voorzieningen, met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Elk appartement is ontworpen met het oog op het welzijn van de bewoners, en we zijn er trots op dat we een bijdrage leveren aan de groeiende behoefte aan hoogwaardige huisvesting op Bonaire.

 

Hoewel het grootste deel van het werk aan het appartementencomplex is afgerond, zijn we momenteel bezig met de laatste fase: de bestrating van de parkeerplaatsen. Hierna zullen we de appartementen gaan inrichten, zodat dit een echt thuis wordt voor de toekomstige bewoners. Deze laatste details zullen binnenkort worden voltooid en markeert de volledige afronding van het project.

Wij willen TMI Caribbean bedanken voor hun partnerschap en samenwerking gedurende dit project. We kijken uit naar meer succesvolle samenwerkingen in de toekomst, waarbij we streven naar het beste resultaat in elk bouwproject dat we aangaan.

 

We nodigen iedereen uit om onze website en sociale media te volgen voor verdere updates over de oplevering en om meer te weten te komen over onze toekomstige projecten.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws