Tussentijdse update bouw nieuwe hoofdkantoor WEB

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van WEB is al enige tijd in volle gang en we hebben weer een leuke update! Water en Energiebedrijf Bonaire, oftewel WEB, krijgt een nieuw hoofdkantoor en BONNED is verantwoordelijk voor de bouw hiervan. Eind januari zijn we gestart met het grondwerk voor de begane grondvloer, waarna wij op 23 februari de begane grond vloer hebben gestort. Het metselwerk van de begane grond en de betonkolommen en -wanden zijn de afgelopen weken door ons team aangebracht. Het geheel krijgt dus al vorm en de bouw schiet al aardig op.

 

De afgelopen weken zijn de ondersteuningen en bekistingen ten behoeve van de verdiepingsvloer aangebracht. Momenteel zijn we bezig met het aanbrengen van de wapening en randbekistingen, zodat deze op 17 mei kan worden gestort. Nadat de verdiepingsvloer is gestort zullen wij de betonkolommen, betonwanden en het metselwerk op de verdiepingsvloer aanbrengen, waarna ook de dakvloer kan worden aangebracht.

 

De oplevering van het nieuwbouwkantoor staat gepland voor mei 2024. Wil je op de hoogte blijven van de bouw van dit nieuwe kantoor? Houd onze website en socials dan goed in de gaten!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws