Twee spoedklussen voor WEB lopen voorspoedig

We zijn verheugd om twee opdrachten aan te kondigen die ons team heeft ontvangen van WEB. Beide projecten zijn spoedklussen en zullen tegen de tijd van de bouwvak worden afgerond.

 

Het eerste project betreft een uitbreiding van de drinkwaterplant te Hato. Deze uitbreiding is noodzakelijk vanwege de groei van Bonaire en zal onze gemeenschap blijven voorzien van essentieel drinkwater. Onze opdracht omvat de uitvoering van civiele werkzaamheden, waaronder de realisatie van 2 grote funderingsvloeren van ongeveer 600 vierkante meter. Op deze vloerplaten zullen betonfundaties worden geplaatst waarop de installaties van de nieuwe drinkwaterplant worden geïnstalleerd. Dit is een zeer nauwkeurig werk, aangezien de betonfundaties met een afwijking van minder dan drie mm moeten worden opgeleverd om de juiste installatie van de nieuwe drinkwaterinstallatie mogelijk te maken. Voor dit project hebben we 115000 kg hoogovencement en 35000 kg wapening uit Nederland gehaald om dit project tot een succes te maken. Het is niet de eerste keer dat we werken aan de drinkwaterinstallatie, aangezien we in 2020 de eerste uitbreiding al hebben uitgevoerd.

 

Het tweede project draait om geluidsoverlast in de wijk Hato. We hebben de opdracht gekregen om geluidbeperkende maatregelen aan te brengen rondom de waterfabriek, waaronder betonnen funderingen en een staalconstructie voor akoestische panelen. Dit project vereist snelheid en precisie.

Afgelopen week hebben we voor beide projecten de funderingsvloeren gestort en hebben we ook al enkele betonfundaties aangebracht. De vloeren zijn netjes afgevlinderd door ons team. Op de vloeren zullen we de komende weken met de nodige preciezie de resterende betonfundaties aanbrengen waar de waterinstallatie op wordt geïnstalleerd.

 

Beide projecten zijn spoedklussen en zullen rond de bouwvak klaar zijn. Samenwerken aan de groei en ontwikkeling van Bonaire is wat we het liefste doen.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws