Voltooiing van afbouwwerkzaamheden bij Tropical Mi appartementen

Momenteel zijn we druk bezig met de afbouw van Tropical Mi. Bijna alle aluminium buitenkozijnen zijn succesvol geplaatst en het ziet er schitterend uit. Naast het plaatsen van de kozijnen, zijn we ook bezig met verschillende andere werkzaamheden. Zo zijn we momenteel de vloertegels en wandtegels aan het aanbrengen en beginnen we over enkele weken met het installeren van de PVC vloeren. Dit is een belangrijk onderdeel van de afwerking en draagt bij aan de esthetiek van het gebouw. Daarnaast zijn we ook bezig met het schilderwerk om het geheel een mooie en frisse uitstraling te geven.

 

Naast het tegelwerk en schilderwerk, zijn we ook druk bezig met het installeren van de elektrische installaties en de toiletten en douches. Het is van groot belang dat deze installaties vakkundig worden geplaatst, zodat ze perfect functioneren en aan alle eisen voldoen.

 

We begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn naar wanneer dit project gereed zal zijn. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we streven naar een oplevering eind augustus. We werken hard om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is, zodat iedereen kan genieten van een prachtig en volledig afgewerkt gebouw.

 

We houden jullie op de hoogte van de voortgang en zullen binnenkort meer updates delen!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws