vooruitgang bij het bouwproject Stripmall op Bonaire

Het is weer tijd voor een voor een bouwupdate van de Stripmall. We zijn blij om te delen dat we afgelopen dinsdag een belangrijke mijlpaal hebben bereikt: de verdiepingsvloer is succesvol gestort, met een indrukwekkende hoeveelheid van maar liefst 140 kubieke meter beton.

Het storten van de verdiepingsvloer is een belangrijke stap voorwaarts in de realisatie van dit project. Nu deze essentiële basis is gelegd, kijken we nu vooruit naar de volgende stappen in de bouwplanning.

Onze focus verschuift nu naar het aanbrengen van de wanden, kolommen en ringbalken van de eerste verdieping. Dit zijn cruciale elementen die de structuur en de vorm van het gebouw zullen definiëren.

Door de nauwkeurige planning, goed beheer en de inzet van ons toegewijde team lopen we nog steeds op schema met de bouw van de Stripmall. Het is voor ons topprioriteit dat Stripmall niet alleen tijdig wordt voltooid, maar ook voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Na deze fase zullen we ons richten op het aanbrengen van de dakvloer. Deze staat gepland voor begin juni. Dit zal het gebouw zijn definitieve vorm geven en ons nog dichter bij de voltooiing van de Stripmall brengen.

Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we voortgang blijven maken bij Stripmall.

 

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws