Water en Energiebedrijf Bonaire bouwupdate

We zijn nu alweer ruim 4 maanden onderweg met de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van WEB, Water en Energiebedrijf Bonaire, en we hebben weer een leuke update voor jullie!

De afgelopen tijd zijn we hard bezig geweest met het aanbrengen van de wapening en randbekisting ter voorbereiding van de stort van de verdiepingsvloer. Deze is afgelopen woensdag volledig volgens planning gestort. Wij hebben ruim 220 m3 beton verwerkt in de verdiepingsvloer. Hiermee hebben we weer een mooi hoogtepunt bereikt.

De komende periode zullen wij de betonwanden- en kolommen alsmede en gemetselde wanden aanbrengen, waarna uiteindelijk de dakvloer van het nieuwe hoofdkantoor van WEB kan worden gemaakt. We verwachten de dakvloer over ongeveer 2,5 maanden te kunnen storten.

De oplevering van het nieuwbouwkantoor staat gepland voor mei 2024. Wil je op de hoogte blijven van de bouw van dit nieuwe kantoor? Houd onze website en socials dan goed in de gaten!

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws