Werkzaamheden van Contour Global afgerond

De afgelopen drie maanden hebben wij in opdracht van Contour Global hard gewerkt aan de uitbreiding van de opslagcapaciteit van de powerplant. Contour Global is verantwoordelijk voor de productie van energie op Bonaire. Water en Energiebedrijf Bonaire, oftewel WEB is verantwoordelijk voor de distributie van de opgewekte energie. Om de toenemende vraag van energie te kunnen dekken en de betrouwbaarheid van deze energieproductie te kunnen garanderen moest de huidige opslagcapaciteit worden uitgebreid met 8 MW.

 

Om de uitbreiding van de opslagcapaciteit te realiseren heeft BONNED diverse werkzaamheden uitgevoerd met betrekking tot nieuwe betonfundaties. Zo heeft BONNED ruim 1800 m1 aan mantelbuizen waarin de elektrische voedingskabels worden aangebracht en is er grondwerk uitgevoerd ten behoeve van de betonfundaties. Na het nodige grondwerk was het tijd om met de fundering aan de slag te gaan. Zo zijn er vier grote en twaalf kleinere fundaties gerealiseerd. Zoals op de foto’s te zien is heeft Contour Global containerunits op deze fundaties geplaatst waar de opslag batterijen en invertors zijn gehuisvest.

 

We kunnen met trots vertellen dat onze werkzaamheden de week officieel zijn opgeleverd en wij daarmee deze klus hebben afgerond.

Zoeken

Graag houden we u op de hoogte van alle nieuwswaardige items bij BONNED Contractors. Op deze nieuwpagina zetten we regelmatig updates over lopende, maar ook over nieuwe projecten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de verschillende projecten en de uitvoering hiervan.

NIEUWS

Recent nieuws