‘Alles was top geregeld’ – Tatum Droog

Gedurende 2,5 maand heb ik stagegelopen bij BONNED. Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben vooral bezig geweest op kantoor en mocht ook af en toe mee naar de bouw. Ik vond het erg fijn om dat te combineren, omdat het mij een goed beeld gaf waar we mee bezig waren. Omdat het een stage in het buitenland was moesten er wel wat dingen geregeld worden. Zo moest ik een vliegticket boeken, huisvesting en een scooter regelen. BONNED heeft mij geholpen om huisvesting te vinden, dat was erg fijn. De scooter huurde ik van iemand via het bedrijf.

Toen ik op Bonaire aankwam ben ik door collega’s van BONNED opgehaald van het vliegveld. Het was vrijdagavond, dus we zijn direct een biertje gaan drinken met meerdere collega’s. Die eerste avond heb ik zo al veel mensen ontmoet. Omdat ik nog niks verder van het eiland gezien had was het wel erg fijn dat ze de volgende dag mij kwamen ophalen om te gaan ontbijten en samen de grote boodschappen te gaan doen aangezien dat moeilijker gaat op de scooter. Kortom, alles was top geregeld en ik heb een erg fijne tijd gehad op het eiland.

Tatum Droog

NIEUWS

Stage blogs