‘Ik ben dankbaar voor dit mooie avontuur’ – Britt van Wassenhove

Mijn naam is Britt Wassenhove (20 jaar) en ik ben 3e jaar Bouwkunde student aan de HZ University of Applied Sciences. Ik wilde mijn onderzoeksstage graag in het buitenland lopen, en kwam samen met een klasgenoot al snel op het idee om naar een Caribisch eiland te gaan. Ik ben actief op zoek gegaan naar een stage, en kwam al snel bij BONNED terecht. Doordat het contact vanuit Nederland met BONNED erg soepel verliep, was alles snel geregeld.

 

Omdat ik derdejaarsstudent ben, moest er gedurende mijn stageperiode een onderzoek worden uitgevoerd. Mijn onderzoek ging over het zo duurzaam mogelijk bouwen op Bonaire door BONNED, met als doel het reduceren van CO2-uitstoot. Door de verschillen tussen de bouw in Nederland en de bouw op Bonaire was dit zeer interessant. Ik kreeg bij BONNED genoeg tijd voor mijn onderzoek en werd voldoende ondersteund waar nodig. Dit was heel fijn. Ik heb tijdens mijn stageperiode veel geleerd en ben enorm dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring.

 

Britt van Wassenhove

NIEUWS

Stage blogs