‘Je wordt echt betrokken bij projecten’ – Jipp Janné

Aan het ROC van Twente studeer ik bouwkunde niveau 4 en ik zit in mijn 3e leerjaar. Toen ik hoorde dat het mogelijk was om in Bonaire stage te lopen was ik direct geïnteresseerd. Voordat ik het wist was alles geregeld, en kwam ik aan op Bonaire. Ik werd super vriendelijk ontvangen op het vliegveld door mijn nieuwe collega’s. Vervolgens hebben zij naar mijn nieuwe huis gebracht en zijn we wat gaan eten om elkaar beter te leren kennen.

De ervaringen die ik bij BONNED heb opgedaan zijn een goed leerproces. Je hebt met andere wet- en regelgeving te maken dan in Nederland. Daarbij worden dingen in zowel de theorie als in de prakrijk anders toegepast en hier leer je veel van. Je wordt echt opgenomen in het bedrijf en betrokken bij projecten. Persoonlijk vind ik dat heel belangrijk en heb dit als zeer prettig ervaren. Als je de kans krijgt om bij BONNED stage te lopen, dan kan ik je dit zeker aanraden. Het is een ervaring die je nooit meer vergeet!

Jipp Janné

NIEUWS

Stage blogs